logo
logo

Inschrijfformulier met betaling voor WordPress

Een inschrijfformulier met betaling voor WordPress is voor veel bedrijven, organisaties en initiatieven praktisch. Er wordt vaak gedacht dat een inschrijfformulier in WordPress niet kan worden gekoppeld aan een betaalsysteem. Niets is minder waar. Het is zeker mogelijk om een aanmeldformulier te realiseren met een optie voor een directe betaling. Deze mogelijkheid wordt namelijk geboden door Paytium.

Lees verder

Ervaringen met Paytium: YMCA Schilderskwartier

De ervaringen met Paytium, onze Nederlandstalige betaal plugin voor WordPress website, zijn erg uiteenlopend. Wij hebben er dan ook voor gezorgd dat Paytium veelzijdig gebruikt kan worden, zoals voor het ontvangen van eenmalige betalingen en voor het ontvangen van terugkerende betalingen en donaties voor stichtingen. Om jou meer inzicht te geven in de mogelijkheden van de plugin en de ervaringen met Paytium hebben wij meerdere gebruikers geïnterviewd. Dit keer hebben wij YMCA Schilderskwartier uit Den Haag aan een interview onderworpen en nu delen we dit interview met jou!

Wil jij direct ook kennismaken met Paytium? Je kunt nu heel eenvoudig starten!

Korte kennismaking met YMCA Schilderskwartier

YMCA Schilderskwartier is een unieke organisatie die zich vooral inzet voor jongeren in Den Haag. “YMCA is een organisatie die, zoals modern gezegd, inclusief is. Iedereen is welkom in de meest letterlijke zin. Daarnaast hebben we wel een eigen doelstelling en doelgroep. In de basis zijn wij gericht op jongeren tussen de 12 en 30 jaar. In de praktijk wordt hier sterk van afgeweken, want, we zijn inclusief! Alles gebeurd op buurtniveau, nationaal en internationaal toneel. Voor onze vereniging is het echter lokaal.”

Lees verder

Contributiebetalingen ontvangen met WordPress en Mollie

Contributiebetalingen ontvangen met WordPress en Mollie is voor veel verenigingen en stichtingen een uitstekende oplossing. Vaak hebben verenigingen en stichtingen moeite met het innen van de contributiebetalingen. Leden moeten het contributiebedrag zelf overmaken, maar vergeten dit te doen of laten de factuur te lang liggen. Hierdoor zijn verenigingen en stichtingen veel tijd kwijt aan het steeds opnieuw zelf achter de contributiebetalingen aan zitten. Paytium biedt hier de oplossing. Met Paytium kunnen verenigingen en stichtingen contributiebetalingen ontvangen met hun WordPress website en Mollie.

Lees verder

Vergelijking: GiveWP, Charitable, Donorbox of Paytium voor WordPress donaties

Wat hebben GiveWP, Charitable, Donorbox en Paytium met elkaar gemeen? Juist, ze kunnen allemaal in worden gezet om via je WordPress website donaties te ontvangen. Dit betekent natuurlijk niet dat GiveWP, Charitable, Donorbox en Paytium hetzelfde zijn. Integendeel, er zijn aardig wat verschillen. Wij hebben alle opties eens bekeken en geven jou inzicht in wat je van de oplossing kunt verwachten én wat anderen ervan vinden. Zo kun je zelf de vergelijking maken of jij liever GiveWP, Charitable, Donorbox of Paytium voor WordPress donaties gaat gebruiken.

Lees verder

Ervaringen met Paytium: Water Natuurlijk

De ervaringen met Paytium komen vanuit alle hoeken. Paytium biedt dan ook een uitstekende betaaloplossing voor de meest uiteenlopende organisaties, stichtingen en bedrijven. Wij vinden het belangrijk om de ervaringen met Paytium van al deze verschillende partijen in beeld te brengen. Dit keer hebben wij Water Natuurlijk geïnterviewd om meer te weten te komen over de ervaringen met Paytium. Nu delen we dit interview graag met jou!

Wil jij direct ook kennismaken met Paytium? Je kunt nu heel eenvoudig starten!

Korte kennismaking met Water Natuurlijk

Water Natuurlijk, de groene stem in de waterschappen, stelt zich graag zelf kort aan je voor. “Water Natuurlijk is de landelijke waterschapspartij die zich inzet voor natuur, landschap en recreatie. In alle 21 waterschappen in Nederland zetten Water Natuurlijk-bestuurders zich elke dag weer in voor schoon, veilig, gezond en betaalbaar water. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor mens en dier.” Wil je nader kennismaken met Water Natuurlijk? Dan kun je natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de website: www.waternatuurlijk.nl.

Lees verder

Dream or Donate alternatief én waarom crowdfunding beter op je eigen site is!

Crowdfundingsite ‘Dream or Donate’ is een nachtmerrie geworden voor gebruikers. De dienst wordt gebruikt om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen, maar afgelopen week werd bekend dat de site plotseling en permanent offline is gegaan. Er wordt geschat dat er drie ton (€300.000) verdampt is, en het lijkt onwaarschijnlijk dat mensen de opbrengsten die ze voor hun goede doel hebben opgehaald nog uitgekeerd gaan krijgen.

Dit is hartverscheurend voor mensen die met bloed, zweet en tranen geld aan het inzamelen zijn geweest. Het is dan ook belangrijk dat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden, en dat mensen die geld inzamelen (crowdfunders) zelf de eerste stap zetten en zoeken naar betere alternatieven!

Lees verder

Ervaringen met Paytium: Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’

Paytium is een oplossing die voor iedere ondernemer die er gebruik van maakt iets anders betekent. Zo kun je de Nederlandse betaal plugin gebruiken om een simpele webwinkel bouwen, maar dit hoeft niet. Het is ook mogelijk om Paytium te gebruiken voor een aanmeldformulier in WordPress website. Hierdoor hebben bijvoorbeeld stichtingen de mogelijkheid om terugkerende donaties te ontvangen met Paytium. Je kunt Paytium inzetten voor eenmalige betalingen, maar ook voor bijvoorbeeld incasso’s. Zo biedt de betaal plugin voor iedereen een passende oplossing.

Lees verder

Ervaringen met Paytium: Reporters Online

Als Nederlandstalige WordPress betaal plugin, met onder meer iDEAL, biedt Paytium optimaal gemak aan tal van ondernemers. Of je nu een webwinkel hebt of alleen een WordPress website; Paytium is dé oplossing wanneer je eenmalige of terugkerende betalingen wilt ontvangen. Natuurlijk kunnen wij je veel vertellen over wat Paytium allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen, maar mensen die al gebruik maken van de betaal plugin kunnen veel beter vertellen over de ervaringen met Paytium in de praktijk. Daarom hebben wij meerdere Paytium gebruikers geïnterviewd en deze interviews delen we graag met jou. Dit keer gingen wij in gesprek met Reporters Online.

Lees verder

Aanmelden voor evenement in WordPress (met Mollie betaling)

Je organiseert een evenement (hardloopevenement, fietsvierdaagse, etc.) en je wilt de deelnemersregistratie online afhandelen middels een aanmeldformulier met een betaalmogelijkheid. Hoe werkt dit in WordPress? Wat is de beste manier om dit voor elkaar te krijgen zonder technische kennis? In dit artikel leggen we je uit hoe je dit voor elkaar krijgt met de Nederlandse WordPress plugin Paytium.

Lees verder

Ervaringen met Paytium: Koninkrijksrelaties.Nu

Voor Paytium zijn de gebruikers van de betaalplugin erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat zij van ons ontvangen wat zij verwachten. Hier zetten wij ons graag voor in. Dit doen wij onder meer door de Paytium gebruikers beter te leren kennen en kennis te maken met de manier waarop zij Paytium inzetten. Deze ervaringen helpen ons om Paytium steeds verder te optimaliseren. Daarnaast zijn de Paytium ervaringen natuurlijk ook belangrijk voor anderen. Het is altijd prettig om te weten hoe andere ondernemers een service ervaren voordat je zelf ‘in het diepe springt’. Daarom delen wij de ervaringen met Paytium van diverse gebruikers graag met jou. De afgelopen weken hebben wij meerdere partijen geïnterviewd. Vandaag delen wij het interview met Koninkrijksrelaties.Nu met je.

Lees verder

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl