logo
logo
  • Home
  • Blog
  • Ervaringen met Paytium: GB Golfvereniging

Ervaringen met Paytium: GB Golfvereniging

De ervaringen met Paytium lopen erg uiteen. Hoe dit komt? Dit heeft vooral te maken met het feit dat iedereen Paytium op een geheel eigen wijze gebruikt. Tussen alle positieve ervaringen met Paytium vinden we dan ook veel verschillende verhalen van gebruikers. Wij gebruiken de feedback van Paytium gebruikers om te verbeteren, maar willen ook anderen – die nog twijfelen over onze oplossing – kennis laten maken met de ervaringen van Paytium gebruikers. Als vervolg op het interview met Fietsenstalling Laan van NOI delen wij nu het interview met de golfvereniging van een groot bedrijf met je. Omdat dit bedrijf redelijk bekend is hebben ze gevraagd of we het interview anoniem wilde afnemen, en daarom noemen we de golfvereniging van dit Grote Bedrijf… GB Golfvereniging :)

Direct aan de slag met Paytium? Kies dan nu voor eenvoudig starten!

Korte kennismaking met GB Golfvereniging

De GB Golfvereniging is wellicht niet zo bekend onder het grote publiek, maar is zeker wel bekend onder de werknemers, ex-werknemers en gepensioneerden van het Grote Bedrijf en haar dochterbedrijven. De golfvereniging, opgericht op in 1992, heeft tot doel een ontmoetingsplaats te zijn om gezamenlijk geestelijk en lichamelijk te ontspannen. De besloten golfvereniging had op 1 januari 2019 maar liefst 132 leden. Jaarlijks worden er 8 golfwedstrijden georganiseerd, waarvan één in het buitenland. GB Golfvereniging maakt al langere tijd gebruik van Paytium. De woordvoerder van de vereniging vertelt graag uitgebreid over de ervaringen met Paytium.

Meerdere redenen om met Paytium aan de slag te gaan

GB Golfvereniging had in de basis meerdere redenen om op zoek te gaan naar een oplossing en ontdekte uiteindelijk de Paytium de juiste oplossing was. “Wij wilden graag het inschrijven voor deelname aan golfwedstrijden en de betaling voor onze leden eenvoudiger maken. Daarnaast wilden wij de controle voor het bestuur efficiënter maken. Hier hebben wij uiteindelijk Paytium voor ingezet.”

Eenvoud in betalingen met Paytium

Voor de penningmeester van de golfvereniging was het keer op keer enorm veel werk om betalingen voor wedstrijddeelname te innen. “Men schreef zich wel in, maar vergat dan te betalen. Vaak geen kwade opzet, maar de inschrijving stond los van de bankoverschrijving aan de vereniging. Omdat de inschrijving nu direct gevolgd wordt door een iDEAL betaling met behulp van de Paytium plugin op onze WordPress website komt het zelden voor dat er niet betaald wordt. Door Paytium heeft onze penningmeester meer tijd om te gaan golfen.”


De flexibiliteit van Paytium is belangrijk

Iedereen heeft natuurlijk eigen redenen om te kiezen voor Paytium. Veel partijen hebben eerst andere opties overwogen, andere partijen gaan direct voor Paytium. Voor de golfvereniging is vooral de flexibiliteit van de oplossing belangrijk. “Paytium biedt voor ons de flexibiliteit van verschillende bedragen. Dat is belangrijk, omdat niet alle deelnemers (denk aan leden en introducés) hetzelfde bedrag betalen. Dit geldt ook bij bijvoorbeeld het boeken van 1 en 2 persoons kamers bij buitenlandse wedstrijden. We hebben voor Paytium gekozen, omdat het een Nederlands product is. Het was ook de eerste plugin die ik probeerde en toen ik tegen een probleem aan liep en contact zocht met de maker werd dit onmiddellijk opgelost. De ondersteuning is goed!”

Terugkerende betalingen met Paytium

GB Golfvereniging heeft ook met terugkerende betalingen te maken. Deze betalingen, ook wel recurring payments genoemd, worden ook via Paytium geregeld. “De jaarlijkse contributie van onze leden wordt via een SEPA incasso in Moneybird gegenereerd. Hierbij wordt een SEPA opdracht naar de ING bank verstuurd en per email ontvangt elk lid de factuur. Het proces wordt automatisch zonder tussenkomst uitgevoerd op 6 januari van elk jaar. Van de iDEAL betalingen, die via Mollie maandelijks binnen komen, wordt maandelijks handmatig een MT940 bestand ingelezen in de Moneybird boekhouding, zodat het banksaldo met de inkomsten en uitgaven in balans blijft. De Paytium rapportage is hierbij een prima controle middel.”

Tip voor wie nog twijfelt!

Als Paytium gebruiker wil GB Golfvereniging een tip meegeven aan iedereen die nog geen gebruik maakt van Paytium. “Bestudeer de voorbeelden die beschikbaar zijn aandachtig en probeer Paytium bijvoorbeeld in combinatie met iDEAL van Mollie gewoon uit zonder dat er echte betalingen worden verricht.”

Paytium bedankt GB Golfvereniging voor de fijne medewerking aan het interview!

In drie klikken Paytium installeren?

Vul de URL van je WordPress website hier in om Paytium te installeren vanaf WordPress.org.

En mail gerust naar support@paytium.nl als je vragen hebt!


Ga jij ook met Paytium aan de slag?

Wil jij ook profiteren van optimaal betaalgemak met een volledig Nederlandstalige iDEAL plugin voor WordPress? Met Paytium kun je altijd eenvoudig starten, ongeacht of je gebruik gaat maken van de gratis versie of van een premium editie met diverse extra’s. Je kunt altijd eerst vrijblijvend kennismaken met Paytium en later, als je wilt, upgraden naar een uitgebreidere versie. Paytium is zeer eenvoudig in gebruik, waardoor echt iedereen er goed gebruik van kan maken. Zoek jij een oplossing voor eenmalige betalingen en/of voor terugkerende betalingen, waar je geen uitgebreide webshop voor nodig hebt? Dan biedt Paytium je het antwoord in de vorm van een makkelijk te begrijpen, Nederlandstalige plugin voor je WordPress website.

Ben jij al fan van Paytium?

Ervaringen van anderen zijn voor iedereen waardevol. Deze zijn waardevol voor andere Paytium gebruikers, die meer kunnen leren over mogelijkheden die wellicht nog niet worden gebruikt. Daarnaast zijn de ervaringen ook ideaal om mensen die nog zoekende zijn naar de juiste oplossing inzicht te bieden in de voordelen van Paytium. Uiteraard leren wij zelf ook van de gebruikerservaringen, zodat wij Paytium steeds verder kunnen verbeteren. Ben jij al een tevreden gebruiker van Paytium en wil je jouw ervaringen delen met andere Paytium gebruikers, met mensen die nog zoeken naar een goede oplossing én met ons? Laat het ons weten en wie weet zoeken wij binnenkort al contact met jou voor het afnemen van een interview!

Labels:, , , , , ,

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl