logo
logo
  • Home
  • Blog
  • Ervaringen met Paytium: Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’

Ervaringen met Paytium: Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’

Paytium is een oplossing die voor iedere ondernemer die er gebruik van maakt iets anders betekent. Zo kun je de Nederlandse betaal plugin gebruiken om een simpele webwinkel bouwen, maar dit hoeft niet. Het is ook mogelijk om Paytium te gebruiken voor een aanmeldformulier in WordPress website. Hierdoor hebben bijvoorbeeld stichtingen de mogelijkheid om terugkerende donaties te ontvangen met Paytium. Je kunt Paytium inzetten voor eenmalige betalingen, maar ook voor bijvoorbeeld incasso’s. Zo biedt de betaal plugin voor iedereen een passende oplossing.


Paytium gebruikers onder de loep

Natuurlijk zijn wij ons er bewust van dat Paytium wordt gebruikt door veel verschillende ondernemers, actief in diverse branches. Waar wij niet optimaal inzicht in hebben is de manier waarop Paytium deze bedrijven of stichtingen voordeel biedt. Hier wilden wij meer inzicht in krijgen door de Paytium gebruikers eens onder de loep te nemen. Wij hebben meerdere bedrijven, organisaties en stichtingen geïnterviewd. Wij leren van de gebruikerservaringen en anderen kunnen leren over de ervaringen met Paytium van diverse partijen. Dit keer hebben wij Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ gevraagd naar de ervaringen met Paytium. Wij delen het interview graag met jou.

Wil jij direct ook kennismaken met Paytium? Je kunt nu heel eenvoudig starten!

 

Korte kennismaking met Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’

Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ laat iedereen op een unieke manier kennismaken met de indrukwekkende, rustige en afwisselende natuur van de Achterhoek in Gelderland. De fietsvierdaagse brengt de deelnemers via verschillende routes van 30, 45 of 60 kilometer, langs de mooiste plekken, waarbij er onder meer bossen, kastelen en landerijen worden gezien.

Na de fietstocht die onderdeel uitmaakt van de fietsvierdaagse wordt er een sfeervol middagprogramma georganiseerd door de stichting. In 2019 bestaat Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ al 26 jaar. De jaarlijkse fietsvierdaagse wordt mogelijk gemaakt door meer dan 60 enthousiaste vrijwilligers. Neem gerust eens een kijkje op de website van Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’.


Eenvoudig de betalingen regelen

Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ biedt deelnemers de mogelijkheid om zich online in te schrijven. Het is dan natuurlijk makkelijk wanneer alles direct geregeld kan worden, zodat het hele proces in één keer in orde is. “Wij gebruiken Paytium om ervoor te zorgen dat de deelnemers aan de fietsvierdaagse zich online kunnen inschrijven en direct het inschrijfgeld kunnen betalen.”

 


Bekend met meerdere betaalservices

Het is belangrijk dat betalingen voor inschrijving probleemloos verlopen. Het betaalproces moet makkelijk en betrouwbaar zijn. “Wij waren al gekend met Mollie en ook met betaalservice Adyen. We wilden een betaalmodule in gebruik nemen die we eenvoudig konden personaliseren. Uiteindelijk hebben we voor het gebruik van Paytium gekozen door de instelmogelijkheden en de koppeling naar Mollie. Andere alternatieven vielen voor ons af, vooral door de beperkingen in de instelmogelijkheden.”

“2.000 betalingen verliepen probleemloos”

Een goede betrouwbaarheid van de betaalfunctie

Er zit natuurlijk verschil in het goed laten verlopen van enkele tientallen betalingen en enkele honderden of zelfs duizenden betalingen in relatief kort tijdsbestek. Paytium heeft de betrouwbaarheid op dit vlak bewezen. “Vorig jaar hebben zich 2.000 deelnemers online ingeschreven en de betaalfunctie verliep probleemloos. De betaalstatus werd ook heel helder weergegeven in de website.”

Snelle support in de eigen taal

Paytium is een Nederlandstalige betaal plugin en door veel Nederlandse ondernemingen en organisaties wordt dit als een pré ervaren, zeker met het oog op de support. Ook Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ is erg tevreden over de support van Paytium. “De support van Paytium is efficiënt. Zij reageren direct op vragen.”

De tip van Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’

Gebruikers van Paytium hebben het hele opstartproces al doorlopen en hebben ervaren hoe het allemaal werkt. Zij weten inmiddels hoe zij makkelijk werken met de Nederlandstalige betaal plugin. Dit betekent dat zij anderen makkelijk kunnen helpen om te starten met Paytium, bijvoorbeeld door het geven van een praktische tip of een slim advies. Natuurlijk hebben wij ook Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ om een tip voor nieuwe Paytium gebruikers gevraagd. “Lees de handleiding zorgvuldig!”

Paytium bedankt Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ voor de fijne medewerking aan het interview!

In drie klikken Paytium installeren?

Vul de URL van je WordPress website hier in om Paytium te installeren vanaf WordPress.org.

En mail gerust naar support@paytium.nl als je vragen hebt!


Ervaringen met Paytium: recurring payments

Zoals we eerder al hebben aangegeven wordt de Paytium betaal plugin door iedere partij op een andere manier ingezet. Voor Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ zijn terugkerende betalingen, ofwel recurring payments, niet relevant. Is het voor jou wel belangrijk om gebruik te kunnen maken van recurring payments en wil je meer weten over het gebruik hiervan? Dan raden wij je aan om eens kennis te maken met de geïnterviewde ondernemingen die wél gebruik maken van de terugkerende betalingen. Lees bijvoorbeeld de interviews met Fietsenstalling Laan van NOI, GB Golfvereniging of Koninkrijksrelaties.Nu.

Profiteren van gebruiksgemak en veelzijdigheid met Paytium

Paytium is een Nederlandstalige iDEAL betaal plugin voor WordPress websites. Het belangrijkste voordeel van Paytium? De combinatie van gebruiksgemak en veelzijdigheid! Iedereen, met én zonder technische kennis, kan makkelijk aan de slag met Paytium en stelt de plugin eenvoudig naar wens in. Paytium maakt het ontvangen van betalingen via je eigen WordPress website betrouwbaar en makkelijk. Je kunt de betaal plugin gebruiken voor onder meer eenmalige betalingen, incasso’s en terugkerende donaties voor stichtingen. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden en dat laat zien dat Paytium echt heel veelzijdig is. De betaal plugin kan hierdoor door veel verschillende ondernemingen en organisaties makkelijk worden toegepast.

Paytium is beschikbaar in meerdere versies. Je kunt altijd eerst gebruik maken van de gratis versie om nader kennis te maken met de mogelijkheden van Paytium. Tevreden? Dan kun je heel eenvoudig en op ieder moment upgraden naar een betaalde versie die bij je past.

Wil jij ook jouw ervaringen met Paytium delen?

Maak jij al enige tijd gebruik van de Paytium iDEAL betaal plugin en wil jij jouw unieke ervaringen met Paytium delen met onze lezers? Iedere ervaring is waardevol, zowel voor ons als voor onze lezers en voor alle mensen die nog twijfelen. Neem gerust eens contact met ons op als jij wilt vertellen over jouw ervaringen met Paytium. Mogelijk nemen wij dan op korte termijn contact met jou op voor een online interview!

Labels:, , , ,

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl