logo
logo
  • Home
  • Blog
  • Ervaringen met Paytium: Koninkrijksrelaties.Nu

Ervaringen met Paytium: Koninkrijksrelaties.Nu

Voor Paytium zijn de gebruikers van de betaalplugin erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat zij van ons ontvangen wat zij verwachten. Hier zetten wij ons graag voor in. Dit doen wij onder meer door de Paytium gebruikers beter te leren kennen en kennis te maken met de manier waarop zij Paytium inzetten. Deze ervaringen helpen ons om Paytium steeds verder te optimaliseren. Daarnaast zijn de Paytium ervaringen natuurlijk ook belangrijk voor anderen. Het is altijd prettig om te weten hoe andere ondernemers een service ervaren voordat je zelf ‘in het diepe springt’. Daarom delen wij de ervaringen met Paytium van diverse gebruikers graag met jou. De afgelopen weken hebben wij meerdere partijen geïnterviewd. Vandaag delen wij het interview met Koninkrijksrelaties.Nu met je.

Wil jij ook met Paytium aan de slag? Je kunt nu heel eenvoudig starten!

Korte kennismaking met Koninkrijksrelaties.Nu

Koninkrijksrelaties.Nu is een online krant en dé nieuwsbron voor iedereen die graag op de hoogte blijft van de invloed van Politiek Den Haag op het Caribisch deel van ons Koninkrijk. Het initiatief werd al in 1987 opgericht met als doel communicatie-advisering. In april 2018 startte Koninkrijksrelaties.Nu met het brengen van nieuwst dat betrekking heeft op het dossier Koninkrijksrelaties (samenwerking van Nederland met de Caribische delen van het Koninkrijk). Als Caribisch Netwerk partner garandeert de online krant journalistieke onafhankelijkheid. Daarnaast is Koninkrijksrelaties.Nu verbonden met andere websites, zoals Aruba.Nu, Bonaire.Nu en Curacao.Nu. Neem gerust eens een kijkje op Koninkrijksrelaties.Nu om verder kennis te maken met deze unieke online krant.

Paytium wordt voor abonnementen ingezet

De online krant van Koninkrijksrelaties.Nu draait op WordPress en wordt gevuld met reguliere artikelen en premium artikelen. Speciaal voor de premium lezers zijn er unieke, informatieve artikelen die niet toegankelijk zijn voor reguliere bezoekers van de website. Koninkrijksrelaties.Nu zocht naar een manier om het ontvangen van abonnementsbetalingen makkelijker te maken en Paytium werd aanbevolen door de websitebeheerder. “Mensen hebben de mogelijkheid om premium lezer te worden. Zij sluiten dan een abonnement af voor de duur van zes maanden tegen een bedrag van 10 euro. Wij maken gebruik van Paytium voor het ontvangen van deze betalingen in WordPress.”

Automatische betalingen op een later moment

Het gebruik van Paytium zal door Koninkrijksrelaties.Nu op een later moment worden uitgebreid. Er zal dan aandacht besteed gaan worden aan recurring payments, ofwel het organiseren van terugkerende betalingen. “Premium lezers sluiten eerst een abonnement af voor een half jaar. Na deze 6 maanden gaan we gebruik maken van automatische betalingen. Op dit moment is de periode van een half jaar nog niet voorbij voor onze eerste premium lezers. Daarom is het realiseren van automatische betalingen nu nog niet aan de orde. Het ontvangen van periodieke betalingen is bij abonnementen op nieuwsmedia gebruikelijk. Met Paytium wordt ons veel administratief gedoe bespaard.”

Paytium was een bewuste keuze

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om betalingsverkeer te regelen. Koninkrijksrelaties.Nu koos om meerdere redenen heel bewust voor Paytium. “De taal was heel belangrijk. De eigenaar van Paytium, David, spreekt Nederlands en het contact verliep perfect. Een andere belangrijke reden om voor Paytium te kiezen was dat de opzet volledig kosteloos was tot op het moment dat we een betaalde versie echt wilde hebben.”

Het was een uitdaging om de juiste service te vinden

Veel Nederlandse ondernemers willen vooral de optie om klanten via iDEAL te laten betalen. Hier ligt dan ook vaak de focus op. Voor Koninkrijksrelaties.Nu lag dat iets anders. Gelukkig vonden zij de oplossing in Paytium. “Wij hebben op de eerste plaats natuurlijk lezers in Nederland, maar wij hebben ook lezers die op de Caribische eilanden wonen. Daarom was het voor ons belangrijk dat zowel iDEAL als een creditcard gewoon goed werkt. Dit was een uitdaging.”

Resultaten met Paytium

Koninkrijksrelaties.Nu geeft graag als tip mee dat ondernemers kiezen voor een websitebeheerder die goed bekend is met Paytium. De resultaten die met Paytium behaald zijn, zijn dan ook positief. “Paytium heeft het voor mij mogelijk gemaakt op een relatief eenvoudige en kostenefficiënte manier een belangrijke stap te zetten om de website Koninkrijksrelaties.Nu tot een verdienmodel te ontwikkelen. Binnen 6 maanden na de introductie is reeds 50% van het beoogde aantal abonnees gerealiseerd.”

Minpuntje van Mollie gevonden

Mollie biedt een veelzijdigheid aan betaalmogelijkheden. Hierdoor wordt het ondernemen voor veel bedrijven een stuk makkelijker, vooral omdat er efficiënter gewerkt kan worden. Nederlandse ondernemers ervaren dan ook voornamelijk pluspunten van Mollie en het gebruik ervan, maar Koninkrijksrelaties.Nu heeft ook wel een minpuntje gevonden. “Een nadeel van Mollie is wel dat het verplicht is om een bedrijf in Nederland of de EU te hebben. Dit is natuurlijk heel jammer voor de bedrijven die op de eilanden gevestigd zijn.”

Een korte, maar krachtige boodschap

Natuurlijk hebben wij ook aan Koninkrijksrelaties.Nu gevraagd of zij nog suggesties of adviezen wilden delen met de lezers van de ervaringen met Paytium. Hierop mochten wij een korte, maar krachtige boodschap ontvangen waar wij zeker blij mee zijn. “Nee, David is echt super!”

Paytium bedankt Koninkrijksrelaties.Nu voor de fijne medewerking aan het interview!

In drie klikken Paytium installeren?

Vul de URL van je WordPress website hier in om Paytium te installeren vanaf WordPress.org.

En mail gerust naar support@paytium.nl als je vragen hebt!

Nederlandstalige iDEAL plugin voor WordPress

Veel Nederlandse ondernemers zoeken naar de juiste mogelijkheden voor het regelen van betrouwbaar betalingsverkeer. Hierbij gaat de voorkeur vaak uit naar iDEAL, vooral omdat dat de meest gebruikte en meest vertrouwde betaalmethode in Nederland is. In de praktijk blijkt dat er veel mogelijkheden zijn, maar dat hiervoor in de meeste gevallen ook een flinke webwinkel voor nodig is. Niet iedere online ondernemer heeft een webwinkel, zoals ook Koninkrijksrelaties.Nu bewijst. Paytium biedt een oplossing aan iedereen die online betalingen veilig en snel wil regelen. Het enige wat je nodig hebt is een WordPress website.

Paytium is zeer eenvoudig in gebruik

Wij hebben meerdere Paytium gebruikers gevraagd naar hun ervaringen met Paytium en uit alle verhalen die wij hebben gehoord komt één ding steeds weer naar voren: Paytium is heel eenvoudig in gebruik. Dit is ook precies wat wij wilden realiseren. Wij wilden zorgen voor een iDEAL plugin die voor iedereen begrijpelijk en makkelijk in te zetten is. Of je nu terugkerende betalingen wilt ontvangen of uitsluitend eenmalige betalingen: Paytium maakt het eenvoudig, óók voor mensen die geen technische kennis hebben. Natuurlijk kun je het altijd zelf eens proberen, zodat je kunt ervaren hoe eenvoudig jij je betalingsverkeer kunt regelen. Door te starten met de gratis versie kun je risicovrij kennismaken met alle mogelijkheden van Paytium.

Wij horen ook graag jouw ervaringen met Paytium!

De ervaringen met Paytium zijn heel veelzijdig, vooral omdat iedere ondernemer Paytium op een heel eigen wijze inzet. Juist daarom horen wij graag de ervaringen met Paytium van verschillende ondernemers. Zo leren wij iedere gebruiker goed kennen én kunnen onze lezers leren van de meest verschillende ervaringen met Paytium. Wij zijn dan ook zeker benieuwd naar jouw ervaringen met Paytium. Wil jij ons hier meer over vertellen? Neem dan gerust eens contact met ons op en mogelijk kunnen wij binnenkort jouw uitgewerkte interview delen met onze lezers!

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl