logo
logo
  • Home
  • Blog
  • Ervaringen met Paytium: Fietsenstalling Laan van NOI

Ervaringen met Paytium: Fietsenstalling Laan van NOI

Paytium is een WordPress betaal plugin en biedt een zeer complete oplossing voor tal van ondernemers. Wie kunnen er nu beter vertellen over de voordelen van Paytium dan de ondernemers zelf? Uiteindelijk kunnen wij ook weer leren van de ervaringen met Paytium. Daarnaast zijn ervaringen van anderen heel waardevol voor mensen die nog twijfelen. Daarom hebben wij één van de Paytium gebruikers geïnterviewd, namelijk de eigenaar van Fietsenstalling Laan van NOI. Natuurlijk delen wij dit interview – en dus de ervaring met Paytium – graag met jou!

Wil jij direct ook kennismaken met Paytium? Je kunt nu heel eenvoudig starten!

Korte kennismaking met Fietsenstalling Laan van NOI

Een fiets is een kostbaar bezit. Het spreekt voor zich dat je je fiets op een veilige manier wilt kunnen stallen wanneer je deze ergens achter moet laten. Deze mogelijkheid ontbrak in Den Haag en zo ontstond Fietsenstalling Laan van NOI.

“Bij station Laan van NOI in Den Haag is geen bewaakte fietsenstalling. Als frequent gebruiker van de onbewaakte stalling vond ik dit een groot gemis. Ik kon er mijn goede fiets niet veilig stallen. Daarom heb ik het initiatief genomen tot Fietsenstalling Laan van NOI.”


De behoefte aan betalingsgemak bij een abonnement

Het is natuurlijk niet meer van deze tijd om met een geldbusje bij een stallingdeur te gaan staan om de kosten te innen. Fietsenstalling Laan van NOI ging op zoek naar een passende oplossing en vond deze in Paytium.

“Gebruikers van de stalling moeten eenvoudig een abonnement kunnen afsluiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een startbetaling en daarna van automatische incasso. Dit wordt eenvoudig geregeld via Paytium.”

Eenvoudig gebruik van iDEAL

Fietsenstalling Laan van NOI gebruikt Paytium voor diverse kosten.

“Gebruikers van de stalling sluiten een abonnement af. Via Paytium doen zij een iDEAL betaling voor de eerste maand. Dit bedrag bestaat uit abonnementskosten, registratiekosten en borg. Vervolgens kunnen we via Paytium elke maand automatisch de abonnementskosten incasseren. Wij gebruiken Paytium voor het maandelijks incasseren van de gelden van verschillende abonnementen.”

De eenvoud van Paytium gaf de doorslag

Vooraf heeft Fietsenstalling Laan van NOI wel meerdere mogelijkheden bekeken. Uiteindelijk viel de keuze op Paytium om een belangrijke reden, namelijk de eenvoud.

“Bij veel andere oplossingen is het verplicht om een webwinkel te starten. Gezien het aanmeldgemak leek me dat niet wenselijk. Een ander belangrijk voordeel is het gemak waarmee zaken kunnen worden gewijzigd. Zo is de flexibiliteit van een afwijkend startbedrag ten opzichte van de automatische incasso erg handig!”


WooCommerce werd even overwogen

Wij hebben het natuurlijk al heel vaak over WooCommerce gehad. Zo hebben wij WooCommerce vergeleken met Magento en met Shopify. Ook Fietsenstalling Laan van NOI heeft even aan WooCommerce gedacht.

“Ik heb WooCommerce overwogen, maar zoals ik het begreep werd dat al snel een echte ‘webshop’ en daarmee veel te uitgebreid voor waar ik het voor nodig had. Met Paytium kon ik het eenvoudig houden!”

Gemak en veiligheid voor meer dan 50 gebruikers

Het is natuurlijk heel prettig om je fiets gewoon veilig te kunnen stallen bij een station. Daarnaast is het ook heel fijn als het allemaal (bijna) vanzelf geregeld wordt. Ondertussen profiteren al veel fietsers van het gemak dat mogelijk wordt gemaakt door Paytium.

“Dankzij Paytium hebben de ruim 50 gebruikers van de stalling geen omkijken naar het betalen van de maandelijkse abonnementskosten. Daarnaast hoeft is als initiatiefnemer niemand achter de broek aan te zitten om te betalen. Dit zorgt ervoor dat we het voor iedereen heel betaalbaar kunnen houden!”

Mollie is de partij waar je aan betaalt…

Velen zijn al wel bekend met Mollie als betaalservice, maar niet met de inzet van Mollie voor eigen doeleinden. We kennen Mollie voornamelijk als naam op de digitale bankafschriften, bijvoorbeeld wanneer we een betaling aan een webwinkel hebben gedaan. Dit idee leefde ook bij de initiatiefnemer van Fietsenstalling Laan van NOI.

“Ik kende Mollie vooral als partij ‘waar ik aan betaal’ bij andere webshops. Mollie werkt prima voor mij. Het is heel overzichtelijk! Ik kan slechts één nadeel noemen, en dat is dat ze vooral WooCommerce kenden en Paytium niet op het moment dat ik een vraag had voor ze.”

Boodschap voor Paytium

Wij hebben Fietsenstalling Laan van NOI gevraagd om suggesties of adviezen voor Paytium. Hierop kregen wij een mooie boodschap, welke wij dankbaar in ontvangst nemen.

“Houd de service die je nu biedt erin! Ik ben een paar keer goed geholpen bij het oplossen van een probleem en zelfs bij het ontwikkelen van een functionaliteit kreeg ik een goede ondersteuning.”

Tip voor (toekomstige) Paytium gebruikers!

Naast een mooie boodschap voor Paytium zelf ontvingen wij van Fietsenstalling Laan van NOI ook een goede tip voor (toekomstige) Paytium gebruikers. “Gewoon ermee aan de slag gaan. Het werkt eenvoudig en mocht je er niet uitkomen, dan is er een goede, laagdrempelige en persoonlijke ondersteuning door de ontwikkelaar.”

Paytium bedankt Fietsenstalling Laan van NOI voor de fijne medewerking aan het interview!

In drie klikken Paytium installeren?

Vul de URL van je WordPress website hier in om Paytium te installeren vanaf WordPress.org.

En mail gerust naar support@paytium.nl als je vragen hebt!


Ga jij ook aan de slag met Paytium?

Paytium biedt als Nederlandstalige WordPress betaal plugin (met onder andere iDEAL) optimaal gemak. Je kunt gebruik maken van de gratis plugin of kiezen voor een betaalde versie met diverse praktische extra’s. Natuurlijk kun je altijd starten met de gratis versie en op een later moment upgraden. Wij hebben Paytium zo ontwikkeld dat het eenvoudig is voor iedereen, of je nu technische kennis hebt of niet. Paytium maakt het ontvangen van betalingen via WordPress voor iedereen makkelijk. Gebruik de plugin voor eenmalige betalingen of voor terugkerende betalingen, waaronder ook voor donaties. Kortom: Paytium draait om veelzijdigheid gecombineerd met gebruiksgemak. Ook jij kunt daarvan profiteren!

Deel je ervaringen met Paytium!

Ben jij al een actief gebruiker van Paytium en wil je jouw specifieke ervaringen met onze plugin delen met anderen? Dat waarderen we! Iedere Paytium ervaring is waardevol. Niet alleen voor ons, maar vooral voor alle mensen die nog twijfelen over de oplossing die zij willen gaan gebruiken. Wil jij meer vertellen over jouw ervaringen met Paytium? Neem dan contact met ons op en wie weet nemen wij binnenkort contact met jou op voor een interview!

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl