logo
logo
  • Home
  • Blog
  • Ervaringen met Paytium: Stichting Kanjer Wens

Ervaringen met Paytium: Stichting Kanjer Wens

Paytium biedt niet alleen uitstekende, betrouwbare iDEAL betaaloplossingen voor ondernemers. Ook stichtingen kunnen goed en veilig gebruik maken van de betaalmogelijkheden van Paytium. De Nederlandstalige betaal plugin kan namelijk ook goed worden ingezet voor het ontvangen van terugkerende donaties voor stichtingen en dit heeft een positief effect op de hoeveelheid donaties. Natuurlijk willen wij jou graag kennis laten maken met Paytium en met diverse gebruikers van Paytium, zodat je leert van de ervaringen van deze partijen. Dit keer hebben wij gesproken met een stichting die via Paytium terugkerende donaties ontvangt. Wij delen het interview met Stichting Kanjer Wens graag met jou.

Wil jij direct met Paytium aan de slag? Je kunt nu heel makkelijk starten!

Korte kennismaking met Stichting Kanjer Wens

Stichting Kanjer Wens is een bijzondere stichting met een heldere visie. De stichting laat wensen van kinderen met een aandoening uitkomen. Prachtig om te doen én natuurlijk nog mooier voor deze kinderen. “Onze wenskinderen hebben een zeer ernstige ziekte, sommigen levensbedreigend, anderen chronisch. Al deze kinderen hebben één wens gemeen; dat zij weer gezond zijn. Helaas kunnen wij deze wens niet vervullen, maar alle andere wensen die zij hebben kunnen wij met ons team van enthousiaste vrijwilligers wellicht wel vervullen. Stichting Kanjer Wens heeft op dit moment ruim 128 vrijwilligers.”


Waarom zijn terugkerende donaties zo belangrijk?

Veel stichtingen kunnen het mooie werk uitvoeren door donaties te ontvangen. Voor Stichting Kanjer Wens geldt dit zeker ook. Zonder giften zou de stichting de wensen van de kinderen – die het zo verdienen – niet uit kunnen laten komen. “Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Stichting Kanjer Wens ontvangt geen overheidsbijdrage.”

“Wij hebben heel veel donaties binnengehaald middels dit programma”

Het werven van donaties en donateurs

In Nederland kennen we natuurlijk erg veel stichtingen en goede doelen. Het ene initiatief is wat bekender dan het andere, waardoor het over het algemeen gezien ook meer donaties ontvangt. Iedere stichting pakt het op een andere manier aan en voor elke stichting is het belangrijk dat er voldoende donaties worden ontvangen om het mooie werk te kunnen blijven verrichten. Stichting Kanjer Wens koos ervoor om Paytium in te zetten. “Wij wilden via onze website, www.kanjerwens.nl, donaties en vaste donateurs werven. Hier zetten wij Paytium voor in.”

Eenvoudig afhandelen van donaties

Het afhandelen van donaties kan een behoorlijk tijdrovende taak zijn. Paytium maakt de taak makkelijker en zorgt voor veel overzicht. Hierdoor wordt er veel minder tijd gevraagd voor het verwerken van donaties, waardoor er meer tijd overblijft om te focussen op het uit laten komen van wensen. “Wij gebruiken Paytium voor het afhandelen van de donaties. Onze voormalige webmasters hebben gekozen voor het gebruik van Paytium en wij zijn hier heel blij mee.”

Andere partijen werden niet overwogen

Natuurlijk zijn er alternatieven, maar deze werden niet overwogen door Stichting Kanjer Wens. De stichting heeft geen grote webwinkel, waardoor WooCommerce direct afvalt als alternatief. Automatische betalingen worden door de stichting niet aangesproken, maar kunnen met Paytium wel makkelijk worden gerealiseerd.

Wil je meer lezen over het gebruik van Paytium wanneer je wél wilt werken met automatische betalingen (incasso)? Lees dan bijvoorbeeld het interview met Fietsenstalling Laan van NOI in Den Haag.

“Mollie was ons nog niet bekend”

Tevredenheid over Mollie

Een deel van de Nederlandse ondernemingen, organisaties en stichtingen is goed bekend met Mollie. Hierbij gaat het vaak om partijen die veel online betalingen doen, waarbij de naam ‘Mollie’ met regelmaat voorkomt op de bankafschriften. Mollie behoort dan ook tot de grootste en meest betrouwbare payment providers. Andere partijen hebben er niet eerder van gehoord en zeker niet mee gewerkt. Dan is het toch even aftasten. Dit gold voor Stichting Kanjer Wens. “Wij kenden Mollie nog niet en hebben Mollie eigenlijk via Paytium leren kennen. We zijn er heel tevreden over, zeker ook met het oog op de snelle betalingen.”

Suggesties en adviezen voor Paytium

Natuurlijk horen wij graag van gebruikers wat zij wellicht nog ‘missen’ binnen de veelzijdige functies van Paytium. Zo leren wij immers ook meer over de behoeften van de gebruikers van Paytium. Stichting Kanjer Wens gaf ons een suggestie die wij nog niet eerder gehoord hebben en waar we zeker nog eens verder naar willen kijken. “Het zou mooi zijn als donateurs zelf een factuur kunnen downloaden die makkelijker in elkaar te zetten is in het admin-scherm.”

Tip voor wie nog twijfelt over het gebruik van Paytium

Niemand kent de mogelijkheden en voordelen van Paytium beter dan een Paytium gebruiker. Daarom hebben wij Stichting Kanjer Wens ook gevraagd om een tip te geven aan iedereen die nog twijfelt over het gebruik van de Nederlandse betaal plugin. “Gewoon gaan gebruiken! Wij zijn er heel tevreden over.”

Paytium bedankt Stichting Kanjer Wens voor de fijne medewerking aan het interview!

In drie klikken Paytium installeren?

Vul de URL van je WordPress website hier in om Paytium te installeren vanaf WordPress.org.

En mail gerust naar support@paytium.nl als je vragen hebt!


Wil jij ook starten met Paytium?

Heb je een grote webwinkel? Dan wil je natuurlijk zorgen voor optimaal betaalgemak voor je klanten. Maar wat als je geen grote webshop hebt en wél wilt zorgen voor veilig betaalgemak voor je online bezoekers? Dan vallen veel opties af. Paytium valt dan zeker niet af. Het enige wat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de Paytium betaaloplossingen is een WordPress website. Vervolgens kun je de Nederlandstalige betaal plugin eenvoudig inzetten voor het ontvangen van eenmalige betalingen en / of terugkerende betalingen, zoals ook donaties. Het is altijd mogelijk om te starten met een gratis versie, waarna je kunt upgraden naar een betaalde versie voor meer functies. Zo kun je risicoloos kennis maken met de vele opties, het gebruiksgemak en de diverse betaalmogelijkheden van Paytium.

Wil jij ook jouw Paytium ervaringen delen?

De ervaringen met Paytium zijn belangrijk voor ons én voor iedereen die nog twijfelt over het in gebruik nemen van Paytium. Ben jij een gebruiker van onze Nederlandstalige iDEAL betaal plugin en wil jij jouw ervaringen met Paytium ook delen? Laat het ons weten in een mailtje en wie weet nemen wij binnenkort wel contact met jou op voor een online interview.

Labels:, , , , ,

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl