logo
logo

Betalingen exporteren

Betalingen kunnen geëxporteerd worden bij Paytium > Betalingen en knop “Export”. Op de nieuwe pagina die na het drukken van de knop verschijnt is het belangrijk om een valide start en eind datum in te voeren, anders worden er geen betalingen gevonden. Het exporteren van de betalingen resulteert in een CSV bestand (comma seperated value) dat geopend kan worden met verschillende programma’s: tekstverwerkers en spreadsheetprogramma’s. Mijn advies is om het te openen met een spreadsheetprogramma zoals Google Sheets of Microsoft Excel. In deze programma’s kan het bestand ook verder aangepast worden.

Bij het exporteren kun je een datum reeks invoeren, verschillende order statussen en bij “Kolommen” kun je aangeven welke gegevens van de betaling je ook aan de export wilt toevoegen. Als je bij een van deze drie zaken te weinig “opties” selecteert, zul je erg weinig betalingen in je export aantreffen, of van alle betalingen weinig informatie.

Vergeet bijvoorbeeld niet bij “Kolommen” ook “Custom fields” of “Extra velden” te selecteren als je extra velden in je formulier hebt.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is een project van WordPress expert David de Boer, iDEAL specialist sinds 2008.

Mail gerust naar david@paytium.nl