logo
logo
  • Home
  • Blog
  • Inschrijfformulier met betaling voor WordPress

Inschrijfformulier met betaling voor WordPress

Een inschrijfformulier met betaling voor WordPress is voor veel bedrijven, organisaties en initiatieven praktisch. Er wordt vaak gedacht dat een inschrijfformulier in WordPress niet kan worden gekoppeld aan een betaalsysteem. Niets is minder waar. Het is zeker mogelijk om een aanmeldformulier te realiseren met een optie voor een directe betaling. Deze mogelijkheid wordt namelijk geboden door Paytium.


Ja, maar dan heb ik natuurlijk complexe plugins nodig!

Nee hoor, helemaal niet. Je kunt eenvoudig een inschrijfformulier met betaling voor WordPress realiseren zonder dat je hiervoor aan de slag moet met complexe plugins of andere lastige integraties. Je kunt met Paytium eenvoudig betalingen met iDEAL accepteren in WordPress. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode, maar er zijn meer mogelijkheden. Paytium werkt met Mollie en deze payment provider biedt veel verschillende betaalmethoden.

Het voordeel van een inschrijfformulier met betaling voor WordPress

Veel bedrijven kiezen ervoor om mensen zich te laten online inschrijven in WordPress, waarna deze personen zelf een betaling kunnen verrichten middels een bankoverschrijving of waarna deze personen een mail ontvangen met een factuur die betaald dient te worden. Deze bedrijven hebben vaak moeite met het tijdig ontvangen van alle betalingen. Facturen worden vergeten of gewoonweg te laat (of helemaal niet) betaald. Dit is niet alleen heel vervelend, maar het zorgt ook voor de nodige kosten. Het kost tijd, energie en geld om mensen ‘achter de broek te zitten’ om een betaling te ontvangen. Door te kiezen voor een inschrijfformulier met betaling voor WordPress weet je zeker dat er direct bij iedere aanmelding wordt betaald. Dit bespaart dus tijd, energie en geld.

Dan kost het vast veel tijd om het te realiseren!

Als een oplossing, in de vorm van een inschrijfformulier met betaling voor WordPress, geen tijd, energie en geld kost, dan moet het haast wel veel tijd, geld en energie kosten om het allemaal voor elkaar te krijgen. Toch? Nee, zeker niet! Wij hebben Paytium zo gemaakt dat het voor iedereen eenvoudig in gebruik is. De Nederlandstalige betaalplugin vraagt geen technische kennis van je en kan binnen no-time worden geïnstalleerd en in gebruik worden genomen. Wij durven te garanderen dat je al binnen een kwartiertje een eerste testbetaling kunt uitvoeren via je WordPress site. Vervolgens kun je natuurlijk ook direct echte betalingen gaan ontvangen.

Veel mensen zoeken eindeloos naar een alternatief voor Gravity Forms & iDEAL, vooral omdat deze optie complex is en veel van je vraagt. Paytium is hét alternatief waar jij heel blij van gaat worden!

 

In drie klikken Paytium installeren?

Vul de URL van je WordPress website hier in om Paytium te installeren vanaf WordPress.org.

En mail gerust naar support@paytium.nl als je vragen hebt!

 

Voor wie is een aanmeldformulier met betaling voor WordPress handig?

Een inschrijfformulier met betaling voor WordPress is handig voor veel verschillende partijen. Zo kunnen (sport)verenigingen de contributie op die manier betaald krijgen en kunnen scholen, zoals muziekscholen en dansscholen, eenvoudig bedragen ontvangen voor het deelnemen aan een opleiding of een specifiek evenement. Organiseer je een wedstrijd, een fietsvierdaagse of bijvoorbeeld een evenement waarvoor mensen zich kunnen inschrijven tegen een betaling van een bepaald bedrag? Dan is het natuurlijk ook heel handig om gebruik te maken van een inschrijfformulier met betaling voor WordPress.

Ook geschikt voor (terugkerende) betalingen en donaties

In verreweg de meeste gevallen wordt een inschrijfformulier met betaling voor WordPress gebruikt om betalingen te ontvangen en hier iets voor terug te bieden. De deelnemer betaalt online en mag vervolgens meedoen aan een vierdaagse, mee feesten op een evenement of mee reizen naar een leuke bezienswaardigheid. Zo zijn er natuurlijk nog tal van voorbeelden te noemen. Toch is het zeker niet altijd verplicht om daadwerkelijk iets terug te bieden. Paytium biedt namelijk ook alle mogelijkheid om donaties te ontvangen. Veel stichtingen willen terugkerende donaties of eenmalige donaties ontvangen op eenvoudige wijze. Dit kan met Paytium en ook dit regel je snel en eenvoudig. Paytium ondersteunt eenmalige betalingen en abonnementen, maar ook diverse terugkerende betalingen.

Formulieren aanmaken voor het ontvangen van betalingen

Je kunt in WordPress eenvoudig naar de Paytium plugin zoeken en deze installeren. De installatie is kort, dus je kunt snel beginnen met het toevoegen van betalingsformulieren met de betaalmethode(n) van jouw keuze. Vanaf de iDEAL-button kun je eenvoudig de shortcodes invoegen in de WordPress editor. De formulieren van Paytium kun je eenvoudig aan de klassieke editor toevoegen. Geef het formulier vorm zoals jij het wilt en plaats ze op pagina’s die jij selecteert.

Meerdere mogelijkheden met iDEAL formulieren

De iDEAL formulieren zijn verreweg het meest populair, vooral omdat iDEAL door velen wordt gezien als de meest betrouwbare betaalmethode. Het is goed om te weten dat er geen limiet zit aan het aantal iDEAL formulieren dat je wilt maken. Wil je op iedere webpagina een ander iDEAL formulier? Dan is dit mogelijk. Je kunt zelf het bedrag invullen dat op de button verschijnt, zoals ‘Betaal € 10,-‘, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het bedrag open te laten voor eigen invulling. Zeker voor het ontvangen van donaties kan dit een mooie optie zijn.

Met Mollie zit je altijd goed

Het Paytium inschrijfformulier met betaling voor WordPress werkt met Mollie als payment provider. Dit maakt online betalen via WordPress makkelijk. Paytium ondersteunt geen andere aanbieders van betaaldiensten en hier hebben wij goede redenen voor. Op de eerste plaats is Mollie financieel een voordelige partij voor iDEAL betalingen. Per transactie wordt er slechts 29 cent in rekening gebracht. Daarnaast ondersteunt Mollie nog tal van andere betaalmethoden, waardoor je veel verschillende betaalopties kunt aanspreken met slechts één Mollie-account. Je kunt ontvangen bedragen dagelijks gratis op je eigen bankrekening ontvangen en er zijn geen bijkomende kosten. Je betaalt echt alleen voor de transacties die daadwerkelijk zijn voltooid. Tot slot is Mollie, als gecertificeerde payment provider door De Nederlandsche Bank, een betrouwbare partij waar je altijd op kunt rekenen.

Paytium voor een inschrijfformulier met betaling voor WordPress

Wil jij ook snel en eenvoudig betalingen ontvangen via je website, door gebruik te maken van een inschrijfformulier met betaling voor WordPress? Dan is Paytium dé plugin die jij nodig hebt. Ontdek het zelf risicoloos met de gratis versie. Je kunt op ieder moment upgraden naar een betaalde versie van Paytium. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je direct verder.

Labels:, , , , ,

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl