logo
logo
  • Home
  • Blog
  • Ervaringen met Paytium: eenvoudig online cursussen en abonnementen aanbieden

Ervaringen met Paytium: eenvoudig online cursussen en abonnementen aanbieden

Praktisch Paytium

Judith de Vries

In de serie “Ervaringen met Paytium” omschrijven ondernemers, website ontwikkelaars en andere creatievelingen hoe ze Paytium gebruiken. Vandaag met Judith! “Zowel zoekmachine optimalisatie als social media marketing en e-mailmarketing zijn echt “mijn ding”.” Judith’s website

Deze betaal plugin trok mijn aandacht omdat David van Paytium me mailde toen ik een artikel over Gravity forms had gepubliceerd. Hij vroeg me om een link naar zijn plugin. Daar wilde ik wel even naar kijken. Ik ben de plugin gaan proberen en ik zag toen direct dat dit de plugin was waar ik jaren geleden naar op zoek was geweest.

Online cursus

Ik had toen een betaalde cursus online staan en ik heb gezocht naar een simpele plugin waarmee ik mensen kon laten betalen en die de content zou afschermen tot er betaald was. Het is helemaal niet zo moeilijk om een plugin te vinden die content kan afschermen tot er betaald is. Maar die plugins zijn vaak zo groot en uitgebreid. Die zijn helemaal niet gemaakt voor een enkele kleine cursus. Die zijn gemaakt voor een groot platform met heel veel cursussen.

En dat wilde ik nou net niet. Maar Paytium is wel gemaakt voor mensen die simpele dingen willen en die helemaal geen behoefte hebben aan een enorm membership platform. Met Paytium kun je gemakkelijk een stukje content in WordPress afschermen. Je hoeft daar niet je hele website voor te verbouwen.

Vooruitbetalingen

Inmiddels heb ik alles veranderd, ik heb nu korte cursussen via Skype.

Korte cursussen via Skype zijn niet zo duur en als facturen laag zijn dan is het echt heel vervelend om herinneringen te moeten versturen. Daarom wil ik deze korte cursussen vooruit laten betalen. En ook dat kan met Paytium. Daar maak ik een special Paytium formulier voor, en ik geef mijn klanten een betaallink daarvoor.

Abonnementen

En van het ene komt het andere. Net zoals ik cursussen Mailchimp geef via Skype, heb ik ook SEO- en marketingtrajecten van meerdere lessen. Deze lessen geef ik ook via Skype. En deze trajecten kun je gespreid betalen.

Maar voor je gespreide betaling mogelijk gaat maken moet je eerst wel drie keer nadenken en achter je oren krabben, want plugins gespreide betalingen mogelijk maken is behoorlijk prijzig. Maar Paytium blijkt ook dit te kunnen regelen met de optie op in je site een abonnement met automatische betalingen te maken met een afwijkende eerste betaling en een vast aantal termijnen.

In drie klikken Paytium installeren?

Vul de URL van je WordPress website hier in om Paytium te installeren vanaf WordPress.org.

En mail gerust naar support@paytium.nl als je vragen hebt!

Producten verkopen

Mijn partner heeft een boek geschreven en een paar CD’s ingesproken. Aanvankelijk waren deze producten alleen te koop bij Managementboek en bol.com en gewoon de boekhandel. Maar dankzij Paytium verkopen we deze producten nu ook via de website.

Betaalde versie van Paytium

Ik vind dit echt verbazingwekkend, dat ik voor alle situaties waarbij ik een betaalplugin nodig heb, ik Paytium kan inzetten.

Natuurlijk heb ik een betaalde versie van Paytium genomen. Ik heb gekozen voor de Pro versie en daarom heb ik deze Pro versie gelijk voor 5 websites. Dat vind ik wel fijn want hierdoor kan ik ‘m ook gebruiken voor de website van mijn partner. En ik heb de plugin op de website van een van mijn klanten gezet zodat mijn klant kan proberen of het ‘m bevalt. Ik ben heel benieuwd.

Ik vind dat Paytium heel veel biedt doordat de plugin op zo veel verschillende manieren gebruikt kan worden en ik ben er heel erg blij mee. Dank je wel David! Paytium biedt echt waar voor je geld.

Judith van Virtueel Present

En een ander heel sterk punt van Paytium vind ik de support. David is nooit te beroerd om een helder antwoord te geven en – erg fijn voor Nederlandse gebruikers – je kunt vragen stellen in het Nederlands en je krijgt ook in het Nederlands antwoord. Wat wil je nog meer?

Ik ben heel enthousiast en heb besloten om Paytium ook onderdeel te maken van mijn diensten aanbod. Dus, wil je meer hulp? Ik leer je met plezier hoe je deze prachtige plugin gebruikt. In een uurtje, via Skype.

 

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

iDEAL + WordPress nieuws

één email per maand • informatief • eenvoudig afmelden

Please wait...

Bedankt, je bent succesvol toegevoegd aan de nieuwsbrief!

WordPress expert

Paytium is ontwikkeld door David de Boer

Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Mail gerust naar support@paytium.nl